Projectmeubilair

Over Projectmeubilair

Projectstorage is onderdeel van Projectmeubilair. Projectmeubilair is hét adres voor projectmeubilair, kantoorinrichting en de thuiswerkplek.

Project Meubilair is opgericht in 1974 en richt zich op de zakelijke markt voor kantoor- en projectinrichting. Door de vestiging in Alphen aan den Rijn, is Project Meubilair centraal gelegen in het hart van de Randstad.

Met ruim 44 jaar ervaring in de inrichtingsbranche kunnen klanten verwachten dat er naast advisering op het gebied van ergonomie, indeling van de bedrijfsruimte en product keuze ook voldoende kennis voorhanden is op het gebied van ‘Het Nieuwe Werken’, circulair inrichten, verlichting en akoestiek.

Project Meubilair verkoopt ergonomische bureaustoelen, zit-sta bureaus, thuiswerkplekken, duurzaam meubilair, akoestische oplossingen en gebruikt kantoormeubilair. Naast bekende merken als: Alias, Giroflex, Herman Miller en Okamura, leveren wij ook vele andere, betaalbare en kwalitatief hoogwaardige merken als: Balma, Dencon, De Vorm, Drentea, Götessons, HÅG, Humanscale, Mitab, Palmberg, Seletti ,Slide, Spoinq, Viasit en Zilenzio. Naast de verkoop van nieuwe en tweedehands producten, verhuren wij ook meubilair en is het mogelijk meubilair te leasen.

Neem eens een kijkje op de website van Projectmeubilair of kom gerust eens een kijkje nemen in onze showroom van meer dan 2000m2 met nieuw en tweedehands kantoor- en projectmeubilair. Wij helpen u graag met het uitkiezen van het juiste meubilair!

header_PM_contactpagina

Veelgestelde vragen

Wij verwijzen graag naar onze plattegrond en overzicht van beschikbare ruimtes en aantal m2’s.

Met uw sleutel heeft u 7 dagen per week 24 uur per dag toegang tot uw opslagruimte. U kunt met uw auto naar binnen rijden om vervolgens uw spullen in en uit te laden. Er zijn hulpmiddelen aanwezig om uw goederen te vervoeren. Indien u een box huurt op de 1e verdieping kunt u met een goederenlift of trap naar de verdieping toe.

Maak een afspraak op locatie na invullen van het contactformulier of bel met telefoonnummer 0172 899028.